MONTAJ INSTALATII TERMICE

Centrale Termice de toate tipurile, radiatoare, pompe de caldura, incalzire in pardoseala pentru ori cladire sau apartament.

Suntem profesionisti in montajul de sisteme pentru incalzirea in pardoseala, detimen echipamente de ultima generatie precum si pregatire profesionala pentru executia de lucrari complete de incalzire si/sau racire in pardoseala.
Centrale termice pe gaz, Centrale termice cu combustibil solid, Centrale electrice.

Executam lucrari de montaj centrale termice pentru orice tip de cladire, spatiu comercial sau apartament. Montajul include instalarea centralei propriu-zise -fixarea pe perete, gaura pentru sistemul de evacuare al gazelor de care dispune centrala, montajul sistemului de evacuare-, executarea de lucrari in vederea modificarii spatiului de lucru- gauri pentru trecerea conductelor dintr-o incapare in cealalta- instalarea conductelor- alimentarea cu apa a centralei, tur-retur, alimentarea cu apa calda a obiecteleor de uz casnic si a obiectelor sanitare-, montajul radiatoarelor de caldura- fixarea acestora pe perete, racordarea la conductele tur-retur-, executarea unei verificari a instalatiei- umplerea cu apa a intregii instalatii, calorifere, centrala-.

Dupa realizarea tuturor pasilor enumerati mai sus dumneavoastra puteti fi sigur de profesionalismul cu care s-a realiza instalarea unei centrale termice in locuita dumneavoastra.

Montajul de centrale termice poate fi privit drept un serviciu usor de realizat, acest lucru intamplandu-se din cauza faptului ca utilizare de centrale termice a devenit o practica uzuala, luand locul vechilor metode traditionale de incalzire in spatii precum imobile proprii, spatii comerciale, industriale, cladiri de birouri. Instalarea de centrale termice are nevoie de cunostinte temeinice pentru a putea fi realizata cu succes.

Oferim sfaturi utile privind alegerea de centrale termice, conducte de apa, radiatoare, fitinguri si elemente necesare montajului, pentru a fi siguri ca investiti in calitate si durabilitate.

Scopul nostru este de a oferii servicii de montaj si asistenta tehnica pentru orice tip de instalatie termica.