INCALZIRE/RACIRE IN PARDOSEALA

Incalzire/racire prin pardoseala pentru locuinta dumneavoastra.

Suntem profesionisti in montajul de sisteme pentru incalzirea in pardoseala, detimen echipamente de ultima generatie precum si pregatire profesionala pentru executia de lucrari complete de incalzire si/sau racire in pardoseala.

Executam lucrari de montaj incalzire/racire prin pardoseala pentru orice tip de cladire, spatiu comercial sau apartament. Instalarea cuprinde: asamblarea si montajul modului distribuitor-colector, executarea de lucrari in vederea modificarii spatiului de lucru- gauri pentru trecerea conductelor dintr-o incapare in cealalta-, pregatirea si montajul protectiilor pentru conducte, curatarea surplusului de material de pe pardoseala folosind o rigleta speciala din metal, aplicarea unei solutii de amorsa in zona inferioara a peretilor pentru indepartarea prafului si a impuritatilor, aplicarea benzii perimetrale pe suprafata curatata de praf, montajul profilelor de trecere cu banda pentru rosturi de dilatare, pregatirea si montarea placilor cu nuturi pe care se fixeaza teava pex O 16 sau O17 iar in cazuri exceptionale O 9 sau O20 iar la final se realizeaza proba de presiune ce dureaza minim 24 de ore.

Dupa realizarea tuturor pasilor enumerati mai sus dumneavoastra puteti fi sigur de profesionalismul cu care s-a realiza instalarea de incalzire prin pardoseala in locuita dumneavoastra.

Montajul de incalzire prin pardoseala poate fi privit drept un serviciu usor de realizat, acest lucru intamplandu-se din cauza faptului ca incalzirea in pardoseala a devenit o practica uzuala, luand locul vechilor metode traditionale de incalzire in spatii precum imobile proprii, spatii comerciale, industriale, cladiri de birouri. Instalarea de incalzire prin pardoseala are nevoie de cunostinte temeinice pentru a putea fi realizata cu succes.

Oferim sfaturi utile privind alegerea de centrale termice, conducte de apa, modul distribuitor-colector, fitinguri si elemente necesare montajului, pentru a fi siguri ca investiti in calitate si durabilitate.

Va multumim pentru timpul acordat lecturii dumneavoastra asupra modului de operare pe care firma Instalatii Simplu il are in verea montajului de incalzire prin pardoseala. Speram ca v-ati convins de profesionalismul cu care incercam sa tratam fiecare lucrare in parte si satisfactia pe care dorim sa o oferim clientilor nostrii. De asemenea va invitam sa apreciati cateva imagi din galeria noastra ce cuprinde exemple ale unor locrari de montaj incalzire prin pardoseala. Va multumim.