instalatiisimplu-sfaturi-si-solutii

Incalzire in pardoseala. Sfaturi si solutii.

Posted on Posted in Blog

Din pricina interesului sporit pe care clientii nostrii il au aupra sistemului de incalzire in pardoseala si modului in care firma noastra executa lucrarile de montaj incalzire in pardoseala, ne-am decis sa publicam acest articol si sa anexam o noua pagina la site, in care dumneavoastra puteti afla cateva informatii despre montajul de incalzire in pardoseala in cladirea sau locuinta dumneavoastra. 

Solutii pentru orice instalatie de incalzire in pardoseala.

InstalatiiSimplu ofera solutii pentru incalzire in pardoseala cu agent termic pentru cladiri noi sau pentru cladiri in renovare. Sistemele de incalzire in pardoseala sunt sanatoase. Instalatia invizibila face sa dispara nevoia de a curata in spatele radiatoarelor sau a tevilor aparente. Datorita faptului ca nu ridica praful sistemul de incalzire este perfect pentru oamenii care sufera de alergii. Caldura delicata oferita de sistemul radiant de incalzire actioneaza direct asupra corpului, fara a exista stadii intermediare de incalzire a aerului din incapere. Rezultatul: acelasi nivel de confort dar cu o temperatura cu 2° C mai putin in incapere. Si acest lucru este benefic pentru sanatatea ta deoarece picioarele incalzite si o temperatura mai mica in zona capului este exact ceea ce are nevoie corpul omenesc.

Pentru a sistemul de incalzire in pardoseala este utilizat fiecare metru patrat din casa, iar aceasta solutie ofera un mediu interior sanatos. Este posibil sa fie utilizate diferite surse de incalzire, dar cel mai eficace sistem va fi cel bazat pe surse de energie regenerabile. Folosirea sistemelor de incalzire in pardoseala permite reducerea costurilor cu energia cu pana la 12% si a costurilor operationale comparativ cu sistemele clasice de incalzire.

O componenta integranta a sistemului de incalzire in pardoseala este sistemul de control care ofera cel mai inalt nivel de confort. Unitatea de control wireless pentru fiecare camera cu Tehnologia Auto Echilibrare(ABT) si tehnologia sa unica este ultima inovatie pentru sistemul de incalzire in pardoseala. Este o cale noua de control individual inteligent folosind tehnologia moderna si reduce consumul de energie in acelasi timp.